Sea Containers House has long been a prominent feature along the river Thames, both within the urban context of the Southbank and the cultural corridor that runs west from the Tate Modern to Royal Festival Hall.

This complex building has been designed and refurbished as a collection of brand ‘neighbourhoods’ drawn together by a network of public spaces, such as the amphitheatre, winter garden, restaurants and cafes.

Working with architects TP Bennett, this unique chevron installation was designed using INTRAflex XT Heavy Duty Entrance Matting.

The result is a subtle yet hugely attractive entrance matting feature that enhances the whole reception design.

 

SYSTEM:
INTRAflex XT Heavy Duty Entrance Matting
SPECIFICATION:
Combination Rubber & Polyamide Fibre inserts, Black Finish
LOCATION:
London
ARCHITECT:
TP Bennett